VoIP pre maloobchod

Blog > Článok

Podniky dnes pôsobia vo veľmi odlišnom prostredí ako pôsobili pred niekoľkými desiatkami rokov. Organizácie fungujú na globálnych trhoch, dodávateľské reťazce sa tiahnu naprieč krajinami a váš tím môže byť rozptýlený vo viacerých kanceláriách. Hlas je stále hlavným komunikačným prostriedkom pre podniky, aj keď sa okolnosti dramaticky zmenili. To je jeden z najväčších dôvodov celosvetového prechodu z PSTN na VoIP.

Tradičné telefóny a PBX systémy sa snažili prispôsobiť digitálnemu svetu. Avšak, nie sú flexibilné a nemôžu sa okamžite zmeniť. Nie je prekvapujúce, že boli vyvinuté v čase, keď väčšina firiem stále pracuje mimo kancelárie alebo závodu. S evolúciou moderných komunikačných nástrojov, ako aj emailov a textových správ, nastal čas, aby sa zmenili aj telefóny.

VoIP pre maloobchod

Toto zmenené podnikateľské prostredie nie je nikde viditeľnejšie ako v maloobchode. Maloobchodníci musia reagovať na dopyt na trhu a sezónne zmeny. Musia byť v neustálom kontakte s obchodnými tímami, pobočkami, dodávateľmi a mnohými ďalšími subjektmi. Maloobchodný dodávateľský reťazec je zložitý, rýchly a neustále sa mení. Dokonca aj niekoľko minútové oneskorenie v komunikácii sa môže prejaviť stratou výnosov, zmeškanými príležitosťami alebo stratou predaja.

Maloobchodní zákazníci sú citliví na ceny, čo znamená, že firmy v tomto odvetví sa neustále usilujú znižovať náklady. Nákladovo efektívny systém VoIP, ktorý vyžaduje veľmi malú údržbu je len lístok pre maloobchodníkov. Tradiční telefónni operátori sa stále snažia zarobiť peniaze – na miestnych, medzinárodných alebo dokonca hovorov do vedľajšej budovy. Predstavte si slobodu neobmedzeného telefonovania s kolegami alebo členmi tímu! To je len jedna z výhod, ktoré môže VoIP ponúknuť vašej spoločnosti.

VoIP vám dá flexibilitu

Ako maloobchodná organizácia musíte vykonať a predvídať zmeny v dodávateľskom reťazci. Mali by ste byť pripravení na sezónne zmeny a čeliť neočakávanému vývoju. Optimal Call vám ponúka dokonalé riešenie. Môžete pridať alebo odstrániť používateľov podľa potreby. To nie je všetko. Pridajte ďalšie čísla pre nové trhy alebo pri uvádzaní nového produktu. Tieto čísla potom odstráňte, keď ich už nepotrebujete. Prečo vlastne platiť za zdroje, ktoré už nepoužívate?

Optimal Call vás nezablokuje v žiadnej predstave. Neexistujú žiadne obmedzujúce podmienky uvádzajúce minimálny počet liniek alebo používateľov. Naša platforma sa môže prispôsobovať potrebám veľmi malých podnikov alebo začínajúcich spoločností až po veľké nadnárodné spoločnosti s pobočkami po celom svete. S rastom spoločnosti nemusíte hľadať alternatívnych poskytovateľov. Stačí pridať toľko zdrojov, koľko potrebujete.

VoIP je cenovo efektívne

V Optimal Call chápeme potrebu efektívnych nákladov. Ak chcete efektívne konkurovať na trhu, musíte poskytnúť tie najlepšie ceny. Významná časť toho pochádza z optimalizácie zdrojov, ktoré používate, či už ide o technológiu, ľudí alebo procesy. Akýkoľvek interný hovor vo vašej spoločnosti je s CPBX od Optimal Call zadarmo. Interne nemyslíme iba tú istú budovu alebo to isté mesto. Aj keď je váš kolega na druhej strane republiky alebo na inom kontinente, hovory sú stále bezplatné.

Interné hovory by boli vyriešené, ale čo diaľkové hovory? Optimal Call ponúka bezkonkurenčné ceny, ktoré sú oveľa lepšie ako sadzby PSTN. Vaši zamestnanci sa už nemusia starať o prekročenie rozpočtu alebo príliš veľké množstvo hovorov. Zlepšite spoluprácu a produktivitu tímov a súčasne si udržte nízke náklady.

VoIP nevyžaduje údržbu

Naša platforma poskytuje funkcie PBX a možnosti telefonovania cez internet a vašu dátovú sieť. Na mieste teda nie je nutné disponovať vybavením, ktoré potrebuje údržbu. Nemusíte venovať osobitnú skrinku alebo miestnosť len pre telefónny systém. Pripojte svoje telefóny kompatibilné so SIP a môžete začať! Prihláste sa do svojho osobného dashboardu, ktorý je prístupný online. Na rovnakom mieste môžete nastaviť nových používateľov alebo vykonávať akékoľvek zmeny vo svojom účte.

Pretože váš telefónny systém teraz beží v rovnakej dátovej sieti, ktorú používate na iné účely, nemusíte udržiavať rôzne typy hardvéru alebo softvéru. Na vykonanie zmien konfigurácie nepotrebujete odborníkov. Ak premiestňujete svoje kancelárie alebo dokonca niekoľko zamestnancov na iné miesto, nemusíte čakať na zapojenie techniky. Vezmite si svoje telefóny so sebou a telefonujte odkiaľkoľvek.

Optimal Call je hosťované riešenie, takže nie je čo upgradovať. Nemusíte pravidelne kupovať nové licencie, všetky najnovšie funkcie sa automaticky dodávajú všetkým našim klientom. Ak pracujete v chaotickom svete maloobchodu, potrebujete spoľahlivé a vysoko kvalitné riešenie pre potreby vašej hlasovej komunikácie. Vyskúšajte preto Optimal Call ešte dnes a zistite, čo môžu urobiť najnovšie technológie aj pre vaše podnikanie.

This content will appear inside a popup…