Obohatené užívateľské rozhranie Optimal Call

Blog > Článok

Vážení klienti, partneri, touto cestou s vami zdieľame radostnú novinu v Optimal Call. Pre ešte podrobnejší prehľad vašich volaní máme pre vás aktualizované online užívateľské rozhranie. V nasledujúcich vetách vám v skratke objasníme zmeny.

Ako prvá pribudla v online rozhraní sekcia Prehľad. Dozviete sa v nej informácie o vašej aktuálnej spotrebe, ako aj spotrebe hovorov a výdavkov za posledných šesť mesiacov. Rozhranie – sekcia prehľad:

Rozhranie pre užívateľov Optimal Call.

Rozhranie pre užívateľov Optimal Call.

 

Odteraz môžete filtrovať vaše hovory podľa dátumov a tiež jednoducho zistíte trvanie a cenu hovorov. Rozhranie – sekcia výpis hovorov:

Rozhranie pre užívateľov - výpis hovorov Optimal Call.

V sekcii záznam hovorov pribudla možnosť stiahnutia akejkoľvek nahrávky/záznamu spomedzi vašich hovorov. Samozrejme, jednotlivé hovory môžete bez problémov filtrovať. Táto možnosť je dostupná pre klientov, ktorí využívajú službu automatického nahrávania hovorov. Rozhranie – sekcia záznam hovorov:

Rozhranie pre užívateľov - záznam hovorov Optimal Call.

Pre informácie o prihlasovaní do nášho rozhrania kliknite na odkaz.

Dúfame, že vďaka rozšíreniu online užívateľského rozhrania, vám zase o niečo viac spríjemníme a zjednodušíme používanie služby Optimal Call. Pre akákoľvek pripomienky nás neváhajte kontaktovať telefonicky, e-mailom alebo cez kontaktný formulár na našej webovej stránke.

Tím Optimal Call!

 

This content will appear inside a popup…