Najlepšie telefónne slúchadla VoIP pre prácu z domu

Blog > Článok

Audio hovory a video konferencie sú v dnešnej dobe neoddeliteľnou súčasťou pracovného dňa , preto je dôležité mať k dispozícií technické nástroje, ktoré nie len že dobre vyzerajú, ale hlavne kvalitne prenášajú zvuk. Je to preto inteligentná investícia pre seba a svojich zamestnancov a taktiež investícia pre vaše zdravie.

 

Výhody náhlavných súprav VoIP pre prácu z domu

  • predchádzate bolesti krku a paží , ktoré vychádzajú z držania telefónu pri uchu
  • jasne a zreteľne konverzujte so svojím volajúcim
  • zachovajte si mobilitu vďaka bezdrôtovej variácií
  • mate vaše ruky voľné a preto môžete vykonávať viac úloh naraz, čo zvyšuje vašu produktivitu a efektívnosť

 

My v Optimalcall odporúčame najlepšie náhlavné súpravy pre prácu z domu


1.WELL Mairdi MRD-890BTD

Bezdrôtová dvojušná náhlavná súprava WELL Mairdi MRD-890BTD s moderným dizajnom a praktickou dokovacou stanicou. Umožňuje párovanie až s dvoma zariadeniami súčasne. Na jedno nabitie vydrží až 250 hodín v pohotovostnom režime a pri hovoroch vydrží až úctyhodných 20 hodín. Vďaka technológii Bluetooth V5.0 je prenosová vzdialenosť až 30 metrov.Náhlavná súprava je vybavená ovládacími prvkami, užívateľ môže jednoducho ovládať hlasitosť, vytočiť posledné číslo alebo odmietnuť prichádzajúci hovor. Pre kvalitnejší zvuk obsahuje mikrofón funkciu rušenia okolitého hluku. Nabíjanie prebieha pomocou magnetického nabíjacieho konektoru a časovo zaberie 2 hodiny do plného nabitia náhlavnej súpravy. WELL Mairdi MRD-890BT možno spárovať tiež s mobilnými telefóny, ktoré majú integrované Bluetooth.


2.WELL Mairdi MRD-809DB

 

Úplne nová náhlavná súprava WELL Mairdi MRD-809DB poskytuje profesionálny vzhľad s perfektnou spoľahlivosťou a skvelým komfortom pre pracovníkov kontaktných centier.
Štýlová farba a laserové gravírovanie poskytuje atraktívny vizuálny efekt. Výkonný mikrofón s potlačením šumu eliminuje väčšinu nežiaduceho okolitého hluku v pozadí.
MRD-809 ponúka skvelý zvuk v otvorených alebo hlučných prostrediach. Mikrofón s potlačením šumu zabraňuje rušivému hluku z okolitého prostredia. Mikrofón ponúka viac nastavení polôh pre ideálnu záznam hlasu. Veľké náušníky zlepšujú komunikáciu pri každom hovore.


3.WELL Mairdi MRD-805D USB

Náhlavnej súpravy WELL Mairdi MRD-805D USB sú vybavené funkciou Plug & play – stačí teda len pripojiť do USB a behom chvíľky je všetko funkčné.
Užívatelia tiež ocenia možnosť ovládania hlasitosti a stlmenia hovoru z kábla na náhlavnej súprave. Užívatelia Skype for Business ocenia ovládanie inicializácia a zavesenie hovoru priamo z kábla náhlavnej súpravy.
Vďaka technológii odstráneniu okolitého šumu zaisťuje vynikajúci čistý zvuk aj tam, kde je potreba potlačiť okolité rušivé zvuky. Je ideálny pre použitie vo veľkých call centrách, open space kanceláriách a podobných rušných miestach. Náhlavná náprava disponuje širokopásmovým zvukom pre vysokú kvalitu zvuku a krištáľovo čistou konverzáciu.

This content will appear inside a popup…