Premýšľate nad VoIP telefónom? Poradíme Vám

Blog > Článok

Potrebujete nový VoIP telefón a nechce sa vám porovnávať jednotlivé funkcie a ceny? My v Optimalcall Vám veľmi radi pomôžeme s výberom telefónu tak, aby bol pre vás vhodný, prípadne pre vás nájdeme alternatívu, ktorá vám bude vyhovovať.


Najlacnejší telefón, ktorý má základné funkcie

Stačia vám na využívanie základné funkcie, kvalitný zvuk a spoľahlivosť? Odporúčame Vám YealinkW52H. Telefón je vybavený 1,8″ farebným LCD displejom s rozlíšením 128×160 pixelov a disponuje technológiou HD Voice pre špičkovú kvalitu zvuku. Veľkou výhodou je dosah DECT signálu, ktorý je vo vnútri 50 m, vonku sa môžete vzdialiť od DECT základne až na 300 m. K jednej DECT základni je možno pripojiť až 5 rúčok a viesť súčasne až 4 hovory. Rúčka má tiež 2,5 mm jack pre pripojenie náhlavnej súpravy.

Stredne pokročilý, stolový telefón do kancelárie – zlatá stredná cesta

V prípade, že hľadáte stredne pokročilý telefón do kancelárie, z našej ponuky pre vás vyberáme model Yealink SIP T33G . Tento moderný telefón v atraktívnom designe je vhodný do kancelárie aj pre domáce použitie. Je vybavený 2,4″ farebným podsvieteným LCD grafickým displejom s rozlíšením 320×240 pixelov a duálnym 1 Gb/s switchom. Ponúkne vám 4 SIP účty a veľký telefónny zoznam na 1000 kontaktov, vrátane podpory XML a LDAP zoznamov. Pre väčší užívateľský komfort tu nájdete tiež 12 programovateľných tlačidiel. Yealink SIP-T33G ponúka ideálnu kombináciu modernej technológie, užívateľského komfortu a priaznivej ceny. Oproti svojmu predchodcovi vám ponúka úplne nový atraktívny design a farebný displej. Zmeny však nájdete aj vo vnútri tohto telefónu, kde prebehla kompletná výmena HW a boli pridané nové funkcie, vďaka ktorým sú telefóny rýchlejšie a výkonnejšie.

Telefón Yealink od Optimal Call.

 

Pokiaľ by ste potrebovali prémiový IP telefón s veľkým dotykovým displejom, 2x USB portom a bohatou paletou funkcií. Tak určite odporúčame Yealink SIP T48U . Štandardne podporuje HD kodek Opus, ktorý sa postará o vysoko kvalitný zvuk. Opus podporuje 8 kHz (narrowband) a 16 kHz (wideband) vzorkovaciu frekvenciu.

Pre maximálny komfort užívateľa telefón umožňuje výber z 8 vyzváňacích tónov a možno doň tiež nahrať vlastnú vyzváňaciu melódiu. Nechýba ani tlačidlo pre hlasitý odposluch, redial či podsvietené tlačidlá pre pripojenú náhlavnú súpravu alebo stlmenie mikrofónu. Plnohodnotná podpora Broadsoft umožňuje pomocou Broadsoft UC zobrazovať aj také detaily, ako sú fotografie pri kontaktoch. Všetko je zabalené do prémiového designu a vo vysoko kvalitnom prevedení.

Ak chcete bezdrôtový telefón a čistý stôl bez káblov, tak nový bezdrôtový wifi telefón je ideálna voľba

Ak máte na stole už dosť káblov, ktoré zavadzajú, najlepšou voľbou pre vás bude nový bezdrôtový Yealink W60P , vďaka ktorému budete bez problému telefonovať prostredníctvom internetu či už doma alebo v kancelárii? Kedže sa jedná o bezdrôtový model , tak pri telefonovaní nebudete musieť kontrolovať káble a hovor tak môže prebiehať kdekoľvek. Energiu na svoju prevádzku čerpá zo siete či z batérie. Pri prichádzajúcom hovore bez problému zobrazí číslo volajúceho. Pokiaľ ide o displej ten je grafický s uhlopriečkou 2,4 “. Na pripojenie je možné použiť konektor RJ-45.

Pokročilý a moderný telefón pre náročnejších užívateľov

Máte radi najmodernejšie a najštýlovejšie zariadenia? V tom prípade určite oceníte Yealink CP920 .Audio-konferenčný telefón založený na systéme Linux, s prívetivým a intuitívnym užívateľským prostredím a moderným designom v tvare Y. CP920 zaštiťuje prenos vysoko kvalitného zvuku vďaka hlasovému kodeku Opus HD a technológii pre potlačenie okolitých šumov. Táto kombinácia sa preto postará o krištáľovo čistý prenos zvuku. Konferenčné hovory tak budú znieť kedykoľvek a kdekoľvek perfektne.

 

Yealink od Optimal Call.

 

 

This content will appear inside a popup…